Content marketing

Content is een verzamelnaam voor alle inhoud van uw website. Tekst, foto's en filmpjes of zelfs geluiden. Content is op deze manier alles wat informatie bevat en u op uw website plaatst. Content is dan ook een van de belangrijkste onderdelen van uw website en dient altijd goed in orde te zijn. Hierop is dan ook een heel eigen gebied toegespitst in de online marketing, het gebied van content marketing en managing.

Content is vaak een onderdeel dat niet goed wordt begrepen bij het werken vanuit zoekmachine optimalisatie (SEO). Dit komt doordat de meeste mensen bij SEO alleen denken aan de techniek achter de website en het behalen van betere resultaten bij zoekmachines met het aanpassen van de website door middel van het toevoegen van links of het betalen voor een betere vindbaarheid. Echter zijn zoekmachines steeds meer aan het kijken naar de content zelf. Content wordt zo de belangrijkste factor voor de positie die u krijgt.

Content wordt al op veel punten gecontroleerd. Zo wordt gekeken of de content op een pagina hetzelfde verhaal vertelt en of deze geen plagiaat is. Bij een plagiaat zal namelijk het origineel (de pagina die het eerste bekend was) bovenaan worden weergegeven. Elke andere vorm van dezelfde tekst zal zeer laag worden beoordeelt.

Het is een punt waarop zoekmachines tegenwoordig met content omgaan. Daarom is het belangrijk goed te weten hoe content juist gebruikt dient te worden. Goede content verbeterd namelijk niet alleen uw beoordeling bij een zoekmachine, maar ook bij uw bezoekers. Goede content geeft een duidelijk beeld en duidelijk verhaal. Game search marketing bezit deze kennis over content en draagt deze graag uit naar u en uw klanten. Wij kunnen al het werk voor u uit handen nemen in een persoonlijke strategie of u juist ondersteunen en leren hoe u zelf aan de slag kunt.

 • Bel nu!

  Bel nu voor gratis consult

  « 013-8504506
   

  Mail nu!

  Snel contact

  Formulier »
   

  Wij bellen u graag terug