Gevonden worden zoekmachines

Het is belangrijk dat u goed gevonden wordt bij zoekmachines. Dit komt doordat mensen tegenwoordig meestal een product of dienst zoeken via zoekmachines. Pas bij een eerdere positieve ervaring, of door andere bekendheid, wordt direct gezocht naar een bepaalde website.

Deze vindbaarheid kunt u realiseren via zoekmachine marketing. Zoekmachines kunt u op verschillende manieren beïnvloeden. De twee hoofdlijnen zijn die van de betaalde en gratis manieren.

Betaald gevonden worden gebeurt door te betalen voor uw zichtbaarheid. Dit gaat vaak via een systeem van biedingen. Wie het hoogste bied voor een plek wordt het beste neergezet in de zogeheten gesponsorde links. U betaalt per klik die uw website ontvangt. Dit kan daardoor een dure manier van adverteren worden. Er is echter ook een gratis manier.

De gratis manier om gevonden te worden bij de zoekmachines is door uw website te verbeteren en aan te passen aan de wensen van de zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie. Zoekmachines scannen zelf alle websites die zij tegenkomen en geven elke website een eigen waardering. Zodra uw website wordt gezocht door middel van zoekwoorden, wordt door middel van deze waardering bepaald hoe hoog uw website in de resultaten komt te staan. Door een verbeterde waardering eindigt u hoger, en wordt u beter gevonden.

Game search marketing helpt u graag bij beide mogelijkheden. Wij stippelen met u een strategie op maat uit en kunnen u ondersteunen in alle aspecten van de markt. Van het opzetten van de strategie tot het monitoren en bijstellen van de resultaten. Bij Game search marketing geven we u altijd een transparant overzicht en beantwoorden graag al uw vragen. Zo bent u bij Game search marketing altijd aan het juiste adres.

 • Bel nu!

  Bel nu voor gratis consult

  « 013-8504506
   

  Mail nu!

  Snel contact

  Formulier »
   

  Wij bellen u graag terug