Conversie-optimalisatie

Conversie optimalisatie betekent dat u zo veel mogelijk van uw bezoekers de dingen op uw website laat doen die u wilt. Dit in tegenstelling tot het idee dat het vooral belangrijk is om zoveel mogelijk mensen naar uw website te trekken. Als u bijvoorbeeld een webshop heeft, wilt u dat zoveel mogelijk bezoekers wat van uw webshop kopen in plaats van dat u zoveel mogelijk bezoekers heeft.

Om dit te bereiken dient de juiste doelgroep u te bereiken. Dat dit een probleem is blijkt wel uit de huidige zoekresultaten. Als u specifiek naar een product zoekt zijn het bijna altijd de grote warenhuizen die bovenaan komen te staan. Dit komt doordat deze websites helder gestructureerd zijn en precies de juiste woorden en informatie aan de juiste producten koppelen.

Naast dat u beter scoort als u werkt met een strategie die rekening houd met conversie optimalisatie, zal het u ook veel geld besparen. Zo voorkomt het onnodige kosten als u werkt met zoekmachine marketing (SEA) en bespaart u op bandbreedte.

Game search marketing gaat u helpen om dit ook bij uw website voor elkaar te krijgen. Daarnaast zal Game search marketing het hele proces precies monitoren. Zo valt er van tijd tot tijd precies bij  te sturen om uw conversie optimalisatie naar een volgend niveau te helpen.

 • Bel nu!

  Bel nu voor gratis consult

  « 013-8504506
   

  Mail nu!

  Snel contact

  Formulier »
   

  Wij bellen u graag terug