Content management

Content management is het beheer van alle informatie die op uw website te vinden is. Teksten, foto's en filmpjes, het valt allemaal onder content. Een website is dan ook eigenlijk slechts de plek waar de content wordt aangeboden en eventueel een handeling verricht (bijvoorbeeld in het geval van een webshop). Content is uiteindelijk het belangrijkste wat uw website nodig heeft.

Om uw content zo goed mogelijk bij uw doelgroep te krijgen dient uw website daarop gebouwd te zijn. Game search marketing gebruikt Drupal content management systeem (CMS) en de Marketinglayer om alles in goed banen te leiden. Deze systemen zijn de ruggengraat van uw website en zorgt ervoor dat zoekmachines uw content goed kunnen lezen. Want niet alleen de website belangrijk in het aanbieden van de content. Ook de content zelf heeft een steeds grotere rol.

Zo lezen zoekmachines actief de content en baseren op basis daarvan hoe goed uw website scoort. Zo is de content dus ook van invloed op het resultaat van uw website, en deze invloed wordt steeds groter. Game search marketing weet uw content zo aan moeten bieden dat deze optimaal scoort.

Wilt u meer informatie over management van uw content? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Bel nu!

  Bel nu voor gratis consult

  « 013-8504506
   

  Mail nu!

  Snel contact

  Formulier »
   

  Wij bellen u graag terug