Zoekmachine-adverteren (SEA)

Search Engine Advertising kan u de overhand bieden over uw concurrenten. Bekijk uw mogelijkheden!

Search Engine Advertising (SEA) is het adverteren via de zoekmachines en is de tegenhanger van de natuurlijke resultaten die worden weergegeven binnen de zoekmachines. Het zijn de resultaten die worden getoond onder de noemer "gesponsorde links". Concreet gezien betekent dit dat u betaald om uw website zichtbaarder te maken. Maar hoe werkt dit, of belangrijker, is dit nodig voor u?

Het systeem achter SEA is bijzonder. U betaalt vaak niet voor de zichtbaarheid, maar voor de hoeveelheid bezoekers die naar uw website worden geleid. Elke klik op uw advertentie kost u geld, niet de weergave van uw advertentie. Hoeveel deze klik kost bepaald u zelf. Het systeem van Google, de grootste zoekmachine van dit moment, werkt via opbod. Afhankelijk van wat u wilt betalen per klik wordt u hoger geplaatst in de resultaten. Echter u betaald nooit teveel. U stelt een maximum bedrag in, en u betaald per klik 1 cent meer dan de persoon met het eerstvolgende bod onder u. Voorbeeld; u bied 10 cent en uw concurrent 5 cent, dan zult u per klik 6 cent betalen.

Het kan goed helpen, het beetje extra zichtbaarheid, echter kan het ook in de papieren lopen. Dit komt doordat elke klik u slechts centen kost, maar dit kan u tegenwerken bij grote hoeveelheden bezoekers. Het is daarom belangrijk om te kijken wat voor u de beste manier van marketing is. Game search marketing helpt u graag.

Game search marketing gaat samen met u analyseren welke zoektermen voor u relevant zijn. Hoeveel bezoekers u kunt aantrekken en wat de mogelijke kosten per periode zijn. Ook gaan wij u altijd helpen aan eventuele alternatieven, die efficienter of goedkoper zijn. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van uw website, wat een goedkoper alternatief is op termijn dan een langdurige kostenmakende advertentiecampagne.

Belangrijk is dus de website analyse vooraf. Game search marketing wil u hierover graag voorlichten. Bel ons geheel vrijblijvend voor informatie. Dan nemen wij graag uw problemen uit handen.

 

 • Bel nu!

  Bel nu voor gratis consult

  « 013-8504506
   

  Mail nu!

  Snel contact

  Formulier »
   

  Wij bellen u graag terug