Zoekmachine positionering

De positionering binnen de zoekmachine is uiteindelijk het belangrijkst voor u als klant. Dit komt doordat de mensen die op zoek zijn naar een website vaak niet verder kijken dan "de vouw". Dit zijn de resultaten die worden weergegeven zonder te scrollen. Een kleiner deel kijkt nog tot onderaan de eerste pagina, maar pagina twee en daarna wordt nog maar door een fractie bekeken.

De positionering is dus belangrijk, maar veel mensen weten niet hoe ze hun website hoger in de zoekresultaten kunnen krijgen. De bekendste manier is door middel van gesponsorde links. Dit zijn betaalde plaatsen die Google aanbied. Door middel van een opbod systeem wordt zo bepaald wie er op welke plek staat en u krijgt een rekening voor elke klik naar uw website. Dit kan dus kostbaar zijn. De gratis manier om hoger te komen is echter ook de moeilijke manier. Wij passen uw website dan aan, zodat de zoekmachine u als beste beoordeeld en u hoger plaatst in de zoekresultaten!

Deze branche valt in zijn geheel onder zoekmachine marketing. Een zoekmachine marketing bureau gaat al uw zorgen uit handen nemen. Game search marketing wil graag een persoonlijk beeld vormen van uw website, waarin de mogelijkheden worden uitgelegd. Zo kan ook voor uw website de zoekmachine positionering worden verbeterd.

 • Bel nu!

  Bel nu voor gratis consult

  « 013-8504506
   

  Mail nu!

  Snel contact

  Formulier »
   

  Wij bellen u graag terug