Optimalisatie Google

Met Google als grootste speler is het belangrijk om voor deze zoekmachine de leidende strategie uiteen te zetten. Game search marketing houd alle ontwikkelingen bij Google aandachtig in de gaten en past haar services hierop aan.

Optimalisatie voor Google kent een aantal basisregels. Deze zorgen er in het algemeen voor dat u bij optimalisatie een website krijgt die duidelijk en gemakkelijk in gebruik is. Echter verandert Google constant haar beleid. Hier kunnen enkele grote veranderingen bij zitten. Zo is er een tijd geleden de overgang gemaakt van hyperlinks als leidende factor naar de inhoud van de website. Door deze ingreep is voorkomen dat vooral fora's (die veel links bevatten) bovenaan bleven komen. Ook websites met veel verborgen hyperlinks, een oude truc van SEO bedrijven, werken niet meer.

Zo'n grote verandering in het beleid komt vaak voor in de vorm van een update met de naam Panda en Penguin. Deze veranderingen in het bijzonder maakte dat optimalisatie nu vooral kwam te liggen bij de techniek en de content (link) van uw website.

Game search marketing houd altijd ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, en brengt u daarvan op de hoogte. Zo maakt Game search marketing het toekomstbestendig en houden wij uw website bij de tijd. Optimalisatie voor Google was nog nooit zo zorgeloos en transparant.